Open Procurement Albania

Blerje barna për nevoja spitalore ndarë në Lote, gjithsej 47 Lote, për nevoja të Spitalit Kukës. Loti 17 - Heparine me peshe molekulare te ulet (Nardiparine), 5700UI Shiringe e para pergatitur

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Objekti i Tenderit Blerje barna për nevoja spitalore ndarë në Lote, gjithsej 47 Lote, për nevoja të Spitalit Kukës. Loti 17 - Heparine me peshe molekulare te ulet (Nardiparine), 5700UI Shiringe e para pergatitur
Nr. Reference REF-25000-08-29-2017
Vlera / Fondi Limit 266 138,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 30-08-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-09-2017
Data e mbajtjes se tenderit 12-09-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues FLORIFARMA SHPK - Incomed SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLORIFARMA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 252 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-10-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 302 400,00
  Data e lidhjes se kontrates 10-10-2017
  Kohezgjatja e kontrates 31.12.2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe s'kualifikime
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Nr.40 - Dt.09-10-2017
  Lidhja e Kontrates Nr.42 - Dt.23-10-2017

  Blerje barna për nevoja spitalore ndarë në Lote, gjithsej 47 Lote, për nevoja të Spitalit Kukës - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 17 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Heparine me peshe molekulare te ulet (Nardiparine), , 5700UI Shiringe e para pergatitur

  Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
  Objekti i Tenderit Blerje barna për nevoja spitalore ndarë në Lote, gjithsej 47 Lote, për nevoja të Spitalit Kukës - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 17 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Heparine me peshe molekulare te ulet (Nardiparine), , 5700UI Shiringe e para pergatitur
  Nr. Reference REF-22447-07-27-2017
  Vlera / Fondi Limit 266 138,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 28-07-2017
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-08-2017
  Data e mbajtjes se tenderit 07-08-2017
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.