Open Procurement Albania

Loti 13 Oxygen

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit B4 - Blerje barna Anti-infektive te pergjithshem, oksigjen i gaztë, anestezi, reanimacion, antiturbekulare dhe barna antineoplastike dhe immunomodulatore - Marrëveshje Kuadër. Loti 13 Oxygen.
Oferta fituese eshte 34.56 leke pa TVSH per nje njesi.
Nr. Reference REF-48771-02-17-2018
Vlera / Fondi Limit 45 727 027,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-02-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-03-2018
Data e mbajtjes se tenderit 14-03-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues GTS SHPK
Jovan Filo
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 19-04-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar :
  1) Operatori Ekonomik Jovan Filo SHPK
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-48771-02-17-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates