Open Procurement Albania

Loti 2 - Blerje kite e reagente hematologjike per analizator SISMEX KX-21

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Spitali Sarandë
Institucion Kontraktues Spitali Sarandë
Objekti i Tenderit Blerje kite,reagent e material konsumi laboratorik - 3 Lote nga Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë – Marrëveshje Kuadër - me disa operator ekonomik, ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj. Loti 2 - Blerje kite e reagente hematologjike për analizator SISMEX KX-21
Nr. Reference REF-52785-02-28-2018
Vlera / Fondi Limit 1 087 790,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-03-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-03-2018
Data e mbajtjes se tenderit 12-03-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues MEDIAL SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MEDIAL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 087 790,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-03-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Sarandë REF-52785-02-28-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Loti 2 - Blerje kite e reagente hematologjike per analizator SISMEX KX-21

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Mungese konkurrence
  • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

  Autoritet Prokurues Spitali Sarandë
  Institucion Kontraktues Spitali Sarandë
  Objekti i Tenderit Blerje kite,reagent e material konsumi laboratorik - 3 Lote nga Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë – Marrëveshje Kuadër - me disa operator ekonomik, ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj. Loti 2 - Blerje kite e reagente hematologjike për analizator SISMEX KX-21
  Nr. Reference REF-52785-02-28-2018
  Vlera / Fondi Limit 1 087 790,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
  Data e Njoftimit te Tenderit 01-03-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-03-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 12-03-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues 1
  Operatore Konkurues MEDIAL SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • MEDIAL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 087 790,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-03-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 305 348,00
  Data e lidhjes se kontrates 12-04-2018
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.18 - Dt.07-05-2018

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.