Open Procurement Albania

Blerje orendi spitalore (shtrat pacienti, stativ, komodina)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier
Objekti i Tenderit Blerje orendi spitalore (shtrat pacienti, stativ, komodina) - financuar nga të ardhurat dytësore
Nr. Reference REF-54491-03-07-2018
Vlera / Fondi Limit 7 911 200,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 08-03-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-03-2018
Data e mbajtjes se tenderit 19-03-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues GREEMED SHPK
PAERA SHPK
BYLIS PHARMA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GREEMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 812 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-04-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 9 374 400,00
  Data e lidhjes se kontrates 13-04-2018
  Kohezgjatja e kontrates 15 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka patur ankesa.
  Ankesa ka marre pergjigje nga AK me date 30-03-2018.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. “PAERA” SHPK sepse:
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a. nuk ka paraqitur mostra per artikujt e kerkuar.Mostrat duhet te paraqiteshin prane Drejtorise se Spitalit Rajonal Fier 1 ore perpara hapjes se tenderit;
  b. nuk ka paraqitur Certifikate e konformitetit CE, sipas MDD 93/42 EEC, per te gjithe artikujt e ofruar sipas kategorizimit te tyre ose ekuivalenti te perkthyer dhe te noterizuar ne gjuhen shqipe (Kriter ky i percaktuar ne DST Shtojca 8 “Kriteret e veçanta të kualifikimit” nen titullin ”Për kapacitetin teknik”);
  c. nuk ka paraqitur nje dokument (Autorizim) nga firma prodhuese e artikujve te ofruar me anen e te ciles autorizohet ofertuesi per te tregetuar produktet e saj te perkthyer dhe te noterizuar ne gjuhen shqipe (Autorizimi leshuar nga GIMA SPA i paraqitur ne kete procedure eshte i paperkethyer dhe noterizuar);
  d. nuk ka paraqitur Certifikate ISO-9001:2008 ose ekuivalenti per prodhuesin e produkteve objekt prokurimi, te perkthyer dhe te noterizuar ne gjuhen shqipe.
  2. BYLIS PHARMA SHPK sepse:
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates NR.16 - DT.23-04-2018

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.