Open Procurement Albania

Loti 4. Riparim-mirëmbajte sisteme ajri të vakumuar. komprimuar dhe linjat përkatëse; tanker oksigjeni; rampa oksigjeni dhe linjat e paisjet përkatëse, të QSUT-së

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Loti 4. Riparim-mirëmbajte sisteme ajri të vakumuar. komprimuar dhe linjat përkatëse; tanker oksigjeni; rampa oksigjeni dhe linjat e paisjet përkatëse, të QSUT-së
Nr. Reference REF-59833-03-29-2018
Vlera / Fondi Limit 3 750 147,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 30-03-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-04-2018
Data e mbajtjes se tenderit 23-04-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues GTS-Gazra Teknike Shqiptare
SULOLLARI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 748 547,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-05-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 4 498 256,40
  Data e lidhjes se kontrates 21-05-2018
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2018
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar OPERATORI Sulollari sepse:
  1) OE nuk ka dorezuar asnje dokument te vlefshme per kualifikim dhe vleresim, per kete procedure prokurimi.
  2)OE ka dorezuar vetem nje kopje te QKR historik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.22 - Dt.04-06-2018

  Loti 4. Riparim-mirëmbajte sisteme ajri të vakumuar. komprimuar dhe linjat përkatëse; tanker oksigjeni; rampa oksigjeni dhe linjat e paisjet përkatëse, të QSUT-së

  Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
  Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
  Objekti i Tenderit Loti 4. Riparim-mirëmbajte sisteme ajri të vakumuar. komprimuar dhe linjat përkatëse; tanker oksigjeni; rampa oksigjeni dhe linjat e paisjet përkatëse, të QSUT-së
  Nr. Reference REF-58211-03-25-2018
  Vlera / Fondi Limit 3 750 147,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 26-03-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2018
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Per shkak te nje gabimi ne dokumentat e tenderit.Anullohet procedura me objekt: “Mirëmbajtje impianistike në QSUT, per vitin 2018” per shkak te disa gabimeve ne preventivin e Lotit 2 “Riparim-mirëmbajtje e sistemit te furnizimit me energji elektrike, motogjeneratoreve, sistemit te oreve, fonise dhe sistemit te detektim-sinjalizimit te zjarrit” ne QSUT”.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates