Open Procurement Albania

Riparim- mirembajtje e sistemeve te ajrit te vakumuar dhe komprimuar: tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat dhe pajisjet perkatese, per vitin 2019.

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Riparim- mirembajtje e sistemeve te ajrit te vakumuar dhe komprimuar: tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat dhe pajisjet perkatese, per vitin 2019.
Nr. Reference REF-96034-11-27-2018
Vlera / Fondi Limit 5 249 895,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-11-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-12-2018
Data e mbajtjes se tenderit 14-12-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues AURORA KONSTRUKSION SHPK & COMFORT SHPK
GTS-Gazra Teknike Shqiptare SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 000 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-01-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6 000 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 18-01-2019
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2019
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Ka ofertues të skualifikuar:

  1. AURORA KONSTRUKSION SHPK & COMFORT SHPK:
  • Per arsye te mospermbushjes se kritereve ne Shtojcen Nr.7 “Kriteret e vecanta të kualifikimit”, pika 1 gërma “ç” të dokumentave standarde të procedurës së prokurimit,: ç) Vërtetim që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik i regjistruar në Shqipëri”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.04 - Dt.28-01-2019