Open Procurement Albania

" Ndertim linje ujesjellesi per furnizimin me uje te Spitalit Rajonal Diber "

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
Objekti i Tenderit " Ndertim linje ujesjellesi per furnizimin me uje te Spitalit Rajonal Diber ".
Burimi i Financimit: Buxheti i DRS Dibër X.
Nr. Reference REF-96700-12-04-2018
Vlera / Fondi Limit 2 600 320,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 05-12-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-12-2018
Data e mbajtjes se tenderit 17-12-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues NDREGJONI SHPK
Vllaznia Ndertim IS SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • VLLAZNIA NDERTIM I.S
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 568 740,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-12-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3 082 488,00
  Data e lidhjes se kontrates 22-01-2019
  Kohezgjatja e kontrates 20 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1. NDREGJONI SHPK:
  • O.E. ka deklaruar Kamionet me targa AA774Ts,TR 3751K dhe AA506DD te pa angazhuar ne kontrate tjeter nderkohe qe keto makineri jane te angazhuara ne kontratat qe subjekti ka deklaruar pas verifikimeve te te ciles rezulton te kete perfunduar vetem 56% te punimeve sipas njoftimeve te bera nga vete subjekti dhe situacionit te paraqitur.
  • O.E. ka deklaruar si Drejtues teknik te zbatimit te punimeve ing Fitim Doda i cili eshte po ashtu i angazhuar ne projekte te tjera te cilat pas verifikimeve rezultojne te perfunduara ne masen 56%.
  • O.E. rezulton e pasakte shtojca nr 10 mbi disponueshmerine e makinerive dhe shtojca mbi disponueshmerine e stafit teknik./-O.E. ka deklaruar Kamionet me targa AA774Ts,TR 3751K dhe AA506DD te pa angazhuar ne kontrate tjeter nderkohe qe keto makineri jane te angazhuara ne kontratat qe subjekti ka deklaruar pas verifikimeve te te ciles rezulton te kete perfunduar vetem 56% te punimeve sipas njoftimeve te bera nga vete subjekti dhe situacionit te paraqitur.
  • O.E. ka deklaruar si Drejtues teknik te zbatimit te punimeve ing Fitim Doda i cili eshte po ashtu i angazhuar ne projekte te tjera te cilat pas verifikimeve rezultojne te perfunduara ne masen 56%.
  • O.E. rezulton e pasakte shtojca nr 10 mbi disponueshmerine e makinerive dhe shtojca mbi disponueshmerine e stafit teknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.04 - Dt.28-01-2019

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.