Open Procurement Albania

Loti 64 Oxygen Anestezi Reanimacion Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar Litra

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër
Objekti i Tenderit Barna dhe Oksigjen i Gazte Mjekesor per vitin 2019” ndarë në Lote, gjithsej 64 Lote. Marrëveshje Kuadër me disa operatorë ekonomik - ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj).
Loti 64 Oxygen Anestezi Reanimacion Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar Litra.

Oferta fituese ka vleren 34,56 leke pa TVSH per njesi.
Nr. Reference REF-01640-12-24-2018
Vlera / Fondi Limit 2 764 800,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-12-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-01-2019
Data e mbajtjes se tenderit 18-01-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues GTS Gazra Teknik Shqiptare Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 22-02-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 764 800,00
  Data e lidhjes se kontrates 26-02-2019
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër REF-01640-12-24-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Nr.09 - Dt.04-03-2019
  Lidhja e Kontrates Nr.10 - Dt.11-03-2019