Open Procurement Albania

Lot1 Oxygen

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Durrës
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
Objekti i Tenderit Lot1 Oxygen
Nr. Reference REF-48341-01-28-2020
Vlera / Fondi Limit 28 396 200,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-01-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-02-2020
Data e mbajtjes se tenderit 21-02-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues GTS-Gazra Teknike Shqiptare
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 28 396 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-03-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 28 396 200,00
  Data e lidhjes se kontrates 25-03-2020
  Kohezgjatja e kontrates Kontratat mund te lidhen nga AK perfituese brenda afatit 12 muaj nga data e neshkrimit te MK nga palet, për sejcilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Rajonal Durrës REF-48341-01-28-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr. 19 datë 14 Prill 2020