Open Procurement Albania

Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Oxygen

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë
Objekti i Tenderit B3- Blerje barna anestezi reanimacion, antineoplastike dhe immunomodulatore - Loti 7 Oxygen
Nr. Reference REF-12431-03-06-2019
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-03-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-04-2019
Data e mbajtjes se tenderit 01-04-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 34.56 leke per njesi pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 20-05-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 138 240,00
  Data e lidhjes se kontrates 24-06-2019
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-12431-03-06-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr. 27 datë 08 Korrik 2019