Open Procurement Albania

Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Shërbim i mirëmbajtje për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Autoritet Prokurues Agjencia e Blerjeve të Përqendruara
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Kjo kontratë me palë Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe me operatorin ekonomik DAJTI PARK 2007 SHPK , me Objekt: Shërbim i mirëmbajtje për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale e lidhur në datë 20.11.2018 , është bërë në bazë të Marrëveshjes Kuadër nr. REF: 81816-08-02-2018.
Nr. Reference REF-81816-08-02-2018
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-08-2018
Data e mbajtjes se tenderit 27-08-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues DAJTI PARK 2007 SHPK
ALTEC SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DAJTI PARK 2007
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 105 080,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 326 096,00
  Data e lidhjes se kontrates 20-11-2018
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia e Blerjeve të Përqendruara REF-81816-08-02-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.31 - Dt.06-08-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.39 - Dt.01-10-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.30 - Dt.29-07-2019