Open Procurement Albania

“Blerje Materjale dhe mjete mbrojtese (COVID-19).

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Objekti i Tenderit “Blerje Materjale dhe mjete mbrojtese (COVID-19”,
Nr. Reference REF-54479-03-17-2020
Vlera / Fondi Limit 800 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Blerje me Vlerë të Vogël
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 17-03-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-03-2020
Data e mbajtjes se tenderit 18-03-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 •  JUPITER GROUP 
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 750 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-03-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Blerje Materjale dhe mjete mbrojtese (COVID-19,

  Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
  Objekti i Tenderit Blerje Materjale dhe mjete mbrojtese (COVID-19).
  Nr. Reference REF-53864-03-11-2020
  Vlera / Fondi Limit 800 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Blerje me Vlerë të Vogël
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-03-2020
  Data e mbajtjes se tenderit 13-03-2020
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Shkëlqim Kurti
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 799 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-03-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Operatoret pjesmarres kan dhen dorheqen .
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.