Open Procurement Albania

BLERJE MATERIALE PËR MBROJTJEN PERSONALE (MMP) PËR COVID-19. (VKM Nr.241, datë 21.3.2020).

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit BLERJE MATERIALE PËR MBROJTJEN PERSONALE (MMP) PËR COVID-19. ( VKM Nr.241, datë 21.3.2020 )

KONTRATA SEKRETE.
Nr. Reference .
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedura e drejtpërdrejtë
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Farma Net Albania SHPK -EUROMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 346 105 800,00
  Data e lidhjes se kontrates 21-03-2020
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Procedura e drejtpërdrejtë - Autoriteti kontraktor zgjedh procedurën e drejtpërdrejtë në kushtet e një nevoje urgjente për mallra, për ndërtime dhe/ose shërbime, e cila është shkaktuar nga rrethana të jashtëzakonshme jashtë kontrollit të autoritetit kontraktor dhe koha në dispozicion për zgjidhjen e nevojës urgjente nuk është e mjaftueshme për zhvillimin normal të procedurave të tjera, të parashikuara në këtë vendim. - VKM Nr. 203, datë 26.2.2020.


  Kontrata i fillon efektet menjëherë pas botimit në fletore zyrtare të VKM-së Nr.241, datë 21.3.2020.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Farma Net Albania SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Farma Net Albania SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Farma Net Albania SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Farma Net Albania SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  VKM Nr.241, datë 21.3.2020 “PËR MIRATIMIN E KONTRATËS ME OBJEKT “BLERJE MATERIALE PËR MBROJTJEN PERSONALE (MMP) PËR COVID-19”

  VKM Nr. 203, datë 26.2.2020 “PËR PROCEDURAT QË PËRDOREN PËR LIDHJEN E KONTRATAVE QË DIKTOHEN NGA INTERESA THELBËSORË TË SHTETIT”.

  VKM Nr.242, datë 22.3.2020 “PËR DISA SHTESA NË VENDIMIN NR.203, DATË 26.2.2020, TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE, “PËR PROCEDURAT QË PËRDOREN PËR LIDHJEN E KONTRATAVE QË DIKTOHEN NGA INTERESA THELBËSORË TË SHTETIT”

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.