Open Procurement Albania

Loti I. Blerje paketa ndihme për familjet në nevojë për përballimin e emergjencës së shkaktuar nga rënia e pandemisë së virusit COVID - 19, për nevoja të Drejtorisë së Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

 • Procedure me negocim
 • Procedure me negocim

Autoritet Prokurues Ministria e Mbrojtjes
Institucion Kontraktues Ministria e Mbrojtjes
Objekti i Tenderit Blerje paketa ndihme për familjet në nevojë dhe materiale mbrojtëse për mbështetjen e personelit të forcave të armatosura të angazhuar në përballimin e emergjencës së shkaktuar nga rënia e pandemisë së virusit Covid - 19.
Loti I. “Blerje paketa ndihme për familjet në nevojë për përballimin e emergjencës së shkaktuar nga rënia e pandemisë së virusit COVID - 19”, për nevoja të Drejtorisë së Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit.

Burimi i Financimit: Shpenzimet për blerjen e këtyre mallrave do të përballohen nga fondet buxhetore në kapitullin 01 Shpenzimet korrente, programi buxhetor “Mbështetja e Luftimit”, njësia shpenzuese Reparti Ushtarak nr. 4001, Tiranë, Komanda Mbështetëse, kod institucioni 1017051.
Nr. Reference REF-54902-03-25-2020
Vlera / Fondi Limit 105 780 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-03-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-03-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues EUROVIA SHPKnj
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EUROVIA shpknj 
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 101 430 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-03-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 121 716 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 27-03-2020
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja në ditë 15 (pesëmbëdhjetë) ose duke filluar nga lidhja e kontratës/ave me përfundim brenda 15 (pesëmbëdhjetë) ditëve.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka ofertues të skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vendi i dorëzimit të objektit të kontratës:
  - Për lotin nr. I, me objekt “Blerje paketa ndihme për familjet në nevojë për përballimin e emergjencës së shkaktuar nga rënia e pandemisë së virusit COVID - 19”, artikujt objekt prokurimi do të dorëzohen në depot e Drejtorisë Rajonale të Rezervave Materiale të Shtetit Tiranë, me adresë: Lundër/Gurrë.
  Transaksione Thesari : EUROVIA shpknj (Kliko Këtu )
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr. 19 datë 14 Prill 2020

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.