Open Procurement Albania

Loti II.“Blerje materiale mbrojtëse për mbështetjen e personelit të Forcave të Armatosura të angazhuar në përballimin e emergjencës së shkaktuar nga rënia e pandemisë së virusit COVID - 19”, për nevoja të SHPFA

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Procedure me negocim
 • Procedure me negocim

Autoritet Prokurues Ministria e Mbrojtjes
Institucion Kontraktues Ministria e Mbrojtjes
Objekti i Tenderit Blerje paketa ndihme për familjet në nevojë dhe materiale mbrojtëse për mbështetjen e personelit të forcave të armatosura të angazhuar në përballimin e emergjencës së shkaktuar nga rënia e pandemisë së virusit Covid - 19.
Loti II.“Blerje materiale mbrojtëse për mbështetjen e personelit të Forcave të Armatosura të angazhuar në përballimin e emergjencës së shkaktuar nga rënia e pandemisë së virusit COVID - 19”, për nevoja të SHPFA

Burimi i Financimit: Shpenzimet për blerjen e këtyre mallrave do të përballohen nga fondet buxhetore në kapitullin 01 Shpenzimet korrente, programi buxhetor “Mbështetja e Luftimit”, njësia shpenzuese Reparti Ushtarak nr. 4001, Tiranë, Komanda Mbështetëse, kod institucioni 1017051.
Nr. Reference REF-54904-03-25-2020
Vlera / Fondi Limit 41 065 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-03-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-03-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues EUROVIA
XPERT SYSTEMS
Operator Ekonomik Kontraktues
 • XPERT SYSTEMS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 40 155 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-03-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja në ditë 15 (pesëmbëdhjetë) ose duke filluar nga lidhja e kontratës/ave me përfundim brenda 15 (pesëmbëdhjetë) ditëve.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka ofertues të skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vendi i dorëzimit të objektit të kontratës:
  - Për lotin nr. II, me objekt “Blerje materiale mbrojtëse për mbështetjen e personelit të Forcave të Armatosura të angazhuar në përballimin e emergjencës së shkaktuar nga rënia e pandemisë së virusit COVID - 19”, artikujt objekt prokurimi do të dorëzohen në depot e Komandës Mbështetëse, me adresë: Vaqarr, Tiranë.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.