Open Procurement Albania

Loti 91 Ibuprofen

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit B2- Blerje barna Gjaku dhe organet formuese të gjakut, Lënde kontrasti për CT, Lëndë Kontrasti gastrointestinale, Lëndë kontrasti për MRI, Metabolizmi dhe trakti tretës, Organet e shqisave, Psikiatrik, Sistemi kardiovaskular, Sistemi muskolo-skeletik dhe Sistemi nervor

Loti 91 Ibuprofen

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Nr. Reference REF-49236-02-05-2020
Vlera / Fondi Limit 8 375 279,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 06-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-04-2020
Data e mbajtjes se tenderit 10-04-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues Evita
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EVITA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 535.16 leke per njesi.
  Data e shpalljes se fituesit 10-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kontratat mund te lidhen nga AK perfituese brenda afatit 24 muaj nga data e neshkrimit te MK nga palet, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-49236-02-05-2020
  Njoftimi i Tenderit Nr. 5 datë 10 Shkurt 2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Modifikim ne DST (I)


  Modifikim në DST (II)

  Contact Notification - Financial Times

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.