Open Procurement Albania

Loti VIII Riparim, mirembajtjeautomjetesh per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë
Objekti i Tenderit Loti VIII Riparim, mirembajtjeautomjetesh per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande
Burimi i Financimit : Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference REF-56565-04-22-2020
Vlera / Fondi Limit 4 968 474,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-04-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 18-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Nuk ka pasur ankesa.
Marrë përgjigje:
• vendim i KSHA-së me nr. 1088/2 date 22.06.2020;
•Vendim i Komisionit të Prokurimit Publik nr.333/2020 me datë 20.08.2020. Fituesi eshte konfirmuar permes vendimit te KPP-se.

Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

1.“KADIU” SHA:
• Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 4 të kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomik pasi nuk arriti të paraqesë Licenca VII 3B 1(a,b,c,ç) për servisin në Qarkun e Vlorës.
• Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 6 të kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomik pasi nuk arriti të paraqesë Leje mjedisit e tipit B për servisin në Qarkun e Vlorës.
• Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 3 të kapacitetit teknik pasi për Drejtuesin Teknik nuk ka paraqitur librezë pune
• Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 4 të kapacitetit teknik pasi dy punonjesit e deklaruar me profesion si pompist dhe llamarinist-bojaxhi nuk disponojne deshmi kualifikimi professional dhe sipas listëpagesave për periudhën e kërkuar nuk rezultojnë me këto profesione por janë deklaruar me kodin “shitës”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALSTEZO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 973 590,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Marrë përgjigje:
  • vendim i KSHA-së me nr. 1088/2 date 22.06.2020;
  •Vendim i Komisionit të Prokurimit Publik nr.333/2020 me datë 20.08.2020. Fituesi eshte konfirmuar permes vendimit te KPP-se.

  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1.“KADIU” SHA:
  • Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 4 të kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomik pasi nuk arriti të paraqesë Licenca VII 3B 1(a,b,c,ç) për servisin në Qarkun e Vlorës.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 6 të kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomik pasi nuk arriti të paraqesë Leje mjedisit e tipit B për servisin në Qarkun e Vlorës.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 3 të kapacitetit teknik pasi për Drejtuesin Teknik nuk ka paraqitur librezë pune
  • Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 4 të kapacitetit teknik pasi dy punonjesit e deklaruar me profesion si pompist dhe llamarinist-bojaxhi nuk disponojne deshmi kualifikimi professional dhe sipas listëpagesave për periudhën e kërkuar nuk rezultojnë me këto profesione por janë deklaruar me kodin “shitës”
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-56565-04-22-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.