Open Procurement Albania

Sherbim i Lavanterise

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Objekti i Tenderit Sherbim i Lavanterise
Nr. Reference REF-56803-04-24-2020
Vlera / Fondi Limit 8 811 936,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 27-04-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 27-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. „UNIVERS SERVIS“ shpk
2. “AGS” shpk
3. “DION-AL” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • UNIVERS SERVIS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 449 509,60
  Data e shpalljes se fituesit 26-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj nga nënshkrimi i Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. “DION-AL” shpk :
  Per mosplotesim te kriterit 2 b te kapacitetit teknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat REF-56803-04-24-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 39 datë 29 Qershor 2020
  Lidhja e Kontrates