Open Procurement Albania

F.V pajisje mjekësore –Rezonancë magnetike (MRI).

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit F.V pajisje mjekësore –Rezonancë magnetike (MRI).
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference REF-65281-07-13-2020
Vlera / Fondi Limit 144 349 418,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 06-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. Albaphoto shpk 2. Montal shpk 3. Health and Light shpk 4. Medfau shpk 5. BNT Electronics 6. Biometric Albania shpk 7. MSE shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • HEALTH & LIGHT ShPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 97 100 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Brenda 60 ditëve nga data e lidhjes së kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  ka marrë përgjigje në datë 09.10.2020.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Shoqëria Albaphoto shpk nuk plotëson Kriteret e vecanta për kualifikim (KVK) në përputhje me të gjitha kërkesat e përcaktuar në DST.

  2. MSE shpk - pa ofertë ekonomike.

  3 Biometric Albania shpk – pa ofertë ekonomike

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HEALTH & LIGHT ShPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HEALTH & LIGHT ShPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HEALTH & LIGHT ShPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HEALTH & LIGHT ShPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 94 datë 2 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.