Open Procurement Albania

Loti 2 Qarkullimi ekstrakorporal

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje materiale mjekësore për Shërbimin e Kardiokirurgjisë, në QSUNT për vitin 2020-2021 (për 24 muaj) Loti 2 Qarkullimi ekstrakorporal
Nr. Reference REF-69508-08-24-2020
Vlera / Fondi Limit 59 465 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 09-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “Biometric Albania” Shpk,
2. “OES Distrimed” Shpk,
3. “Fedos” Shpk,
4. “GEN-ALB FARMA” Shpk
5. “Eltian 2009” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FEDOS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 55 615 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa:
  Ne datë 05.11.2020 është bërë ankim nga OE Fedos mbi vlerësimin e bërë nga Komisioni i Vleresimit te Ofertave.
  Me Vendimin e KSHA nr. 3346/3 prot., datë 13.11.2020 është bërë skualifikimi i OE Gen-alb farma shpk. Rivlerësimi është bërë me datë 25.11.2020.
  Me nr. 3599 prot., datë 02.12.2020. OE Gen-alb farma shpk., ka paraqitur ankesë me datë 02.12.2020, me nr. 3599 prot..
  Me vendimin nr. 3599/6 prot., datë 09.12.2020 i është pranuar njëri pretendim i ankimit, dhe nuk i është pranuar pretendimi tjetër.
  Rivlerësimi është bërë me datë 14.12.2020.
  OE Gen-alb farma shpk., ka paraqitur ankim në KPP.
  KPP me Vendimin nr. 18/2021 ka lënë në fuqi vlerësimin e bërë nga KVO.

  Operatorë Ekonomik të s’kualifikuar:

  1. “OES Distrimed” Shpk,
  Pa ofertë ekonomike.

  2. “Eltian 2009” Shpk,
  Pa ofertë ekonomike.

  3. “GEN-ALB FARMA” Shpk,
  Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.