Open Procurement Albania

Mbikqyrje e punimeve per Rikonstruksionin e Godinave te Maternitetit “Mbreteresha Geraldine” dhe ndertimi i ri 3Kat

Autoritet Prokurues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Objekti i Tenderit Mbikqyrje e punimeve per Rikonstruksionin e Godinave te Maternitetit “Mbreteresha Geraldine” dhe ndertimi i ri 3Kat
Nr. Reference REF-70211-08-31-2020
Vlera / Fondi Limit 8 298 592,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 01-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “ERSI/M” sh.p.k.
2. "Atelier 4" shpk dhe “ArchiMED.SPS” shpk
3. “Novatech studio” shpk
4. ADR Trans sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ATELIER 4 - ArchiMED S.P.S.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 800 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 36 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane s’kualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1. “ERSI/M” sh.p.k.:
  Nuk ka paraqitur: Deklaraten per paraqitje te ofertes se pavarur, sipas Shtojces 1/1, Deklaraten mbi Konfliktin e Interest, sipas shtojces 6, Deklaraten mbi permbushjen e specifikimeve teknike, sipas shtojces 5.
  OE nuk ka dorezuar si pjese te dokumentacionit edhe Metodologjine e Propozuar per kryerjen e sherbimit objekt kontrate.
  Me dokumentacionin e dorezuar nga kjo shoqeri nuk plotesohen te gjitha kerkesat e pergjithshme dhe te veçanta per kualifikim te percaktuara ne shtojcen e DST.

  2. “Novatech studio”shpk. :
  Me dokumentacionin e dorezuar nga kjo shoqeri nuk plotesohen te gjitha kerkesat e veçanta per kualifikim te percaktuara ne shtojcen e DST.

  3. ADR Trans sh.p.k :
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike si dhe asnje prej dokumentave te kerkuara ne DT.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 94 datë 2 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.