Open Procurement Albania

“Blerje setesh dhe solucionesh për aferezën produktive së bashku me pajisjen përkatëse në përdorim” për Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit “Blerje setesh dhe solucionesh për aferezën produktive së bashku me pajisjen përkatëse në përdorim” për Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut
Nr. Reference REF-70337-08-31-2020
Vlera / Fondi Limit 51 294 100,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 24-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. EUROMED shpk
2. FEDOS shpk
3. OES Distrimed shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EUROMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 49 300 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kontratat mund te lidhen nga AK perfitues brenda afatit 12 muaj nga data e neshkrimit te MK nga palet.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. OES DISTRIMED shpk – pa ofertë ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-70337-08-31-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 94 datë 2 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.