Open Procurement Albania

Furnizim me barin Remdesivir 100 mg

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Furnizim me barin Remdesivir 100 mg
Nr. Reference REF-70145-08-28-2020
Vlera / Fondi Limit 5 326 200,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 31-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 11-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat 1 vjeçar (12 muaj nga nënshkrimi i Marrëveshjes Kuadër).
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Procedura e prokurimit anulohet sipas korrespondencës me MSHMS me anë të shkresës nr. 4328 prot., datë 25.09.2020 administruar në QSUNT me nr. 2696/8 prot., datë 28.09.2020
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-70145-08-28-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 82 datë 05 Tetor 2020

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.