Open Procurement Albania

Lot.7 Drug-eluting stent for restenosis- stenta të medikuara për restenozë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Lot.7 “Drug-eluting stent for restenosis- stenta të medikuara për restenozë”
Nr. Reference REF-64825-07-09-2020
Vlera / Fondi Limit 127 480 750,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 10-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 31-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. OES DISTRIMED sh.p.k dhe MONTAL sh.p.k
2. GP MEDICAL AL shpk dhe MEDIKANOVA ShPKNjP
3. BIOMETRIC ALBANIA sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • O.E.S DISTRIMED - MONTAL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 125 971 300,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje 02.11.2020 dhe datë 12.11.2020
  (Vendimi K.P.P 612/2020)
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. GP MEDICAL AL shpk dhe MEDIKANOVA ShPKNjP
  Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST. Nuk plotëson kriterin e përcaktuar në Pikën 2.3.8 ku (Kërkohen të paraqiten katalogë teknikë për të gjithë artikujt e ofertuar ku të jenë të pasqyruara specifikimet teknike të kërkuara për secilin artikull.

  2. BIOMETRIC ALBANIA sh.p.k
  Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:

  1. QSUT ;
  2. SU “Shefqet Ndroqi” ;
  3. Spitali Rajonal Shkodër ;
  4. Spitali Rajonal Fier .
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-64825-07-09-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.