Open Procurement Albania

Blerje fluksimetra per spitalin Infektiv dhe pajisje me burime me linja oksigjeni ne sherbimin e Pneumologjise dhe Klinikes Nr.1 ne QSUT.
Loti 1- Blerje fluksimetra per spitalin Infektiv

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje fluksimetra per spitalin Infektiv dhe pajisje me burime me linja oksigjeni ne sherbimin e Pneumologjise dhe Klinikes Nr.1 ne QSUT.
Loti 1- Blerje fluksimetra per spitalin Infektiv
Nr. Reference REF-74322-10-07-2020
Vlera / Fondi Limit 3 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 20-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “FEDOS” shpk
2. “GTS – Gazra Teknike Shqiptar” shpk
3. “O.E.S Distrimed” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 780 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 5 (pese) ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “O.E.S Distrimed” shpk :
  Nuk ka paraqitur Vertetim nga Drejtoria e Tatimeve per xhiron vjetore te realizuar gjate 3 (tre) viteve te fundit (2017,2018,2019), ku vlera mesatare e tyre te jete sa vlera e fondit limit e lotit/shuumes se loteve per te cialt konkuron operatori ekonomik.

  2. “FEDOS” shpk :
  Nuk është në përputhje me kërkesat e DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 105 datë 23 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates