Open Procurement Albania

Sherbim i ruajtjes me roje fizike dhe me sinjal alarmi e kamera sigurie te objekteve te Spitalit Has

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has
Objekti i Tenderit Sherbim i ruajtjes me roje fizike dhe me sinjal alarmi e kamera sigurie te objekteve te Spitalit Has
Nr. Reference REF-80922-12-03-2020
Vlera / Fondi Limit 2 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 16-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has REF-80922-12-03-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Sherbim i ruajtjes me roje fizike dhe me sinjal alarmi e kamera sigurie te objekteve te Spitalit Has

  Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has
  Objekti i Tenderit Sherbim i ruajtjes me roje fizike dhe me sinjal alarmi e kamera sigurie te objekteve te Spitalit Has
  Nr. Reference REF-73818-10-02-2020
  Vlera / Fondi Limit 2 000 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 05-10-2020
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-10-2020
  Data e mbajtjes se tenderit 16-10-2020
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Gjatë procesit të heqjes së procedurës së prokurimit nga pezullimi në sistemin e prokurimeve elektronike (SPE), si rezultat i nje “gabimi njerzor” është harruar të kryhet në sistem shtyrja e datës së pranimit dhe hapjes së ofertave, me qellim qe operatoreve ekonomik t’u jepet mundesia per te paraqitur oferta ne SPE, procedura e prokurimit anullohet dhe do te rishpallet perseri.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has REF-73818-10-02-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 115 datë 7 Dhjetor 2020

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.