Open Procurement Albania

"Hartim Projekt preventiva zbatimi për rikonstruksionin e Godinave të dëmtura nga termeti: Godina e Farmacisë dhe Shëndetit Publik, Godina e Anatomisë dhe Salla e Leksioneve te godina e paraklinikut"

Autoritet Prokurues Universiteti i Mjekësisë Tiranë
Institucion Kontraktues Universiteti i Mjekësisë Tiranë
Objekti i Tenderit "Hartim Projekt preventiva zbatimi për rikonstruksionin e Godinave të dëmtura nga termeti: Godina e Farmacisë dhe Shëndetit Publik, Godina e Anatomisë dhe Salla e Leksioneve te godina e paraklinikut"
Nr. Reference REF-75538-10-14-2020
Vlera / Fondi Limit 11 687 500,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 15-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Në përfundim të fazës së shprehjes së interesit ,ka vetëm 1( një) kandidatët e kualifikuar.
  Bazuar në nenin 37, pika 4/dh, kreu IV, të VKM nr.914 date 29.12.2014 “Për Miratimin e Rregullave të Prokurimit Publik”, i ndryshuar, ku shprehet «Autoriteti kontraktor shqyrton kualifikimet e kandidatëve që kanë shprehur interes në bazë të kritereve për kualifikim jo më vonë se 10 (dhjetë) ditë nga data e hapjes së procedurës. Në përfundim të kësaj faze, kandidatët e kualifikuar përshihen në një listë të shkurtër, e cila duhet të përmbajë të paktën 2 (dy) kandidatë». E ndodhur në këto kushte kur në proçedurën objekt prokurimi është vetëm një kandidat I kualifikuar Autoriteti Kontraktor nuk mund të vazhdojë me hapat e mëtejshëm të proçedurës objekt prokurimi.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 111 datë 1 Dhjetor 2020

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.