Open Procurement Albania

“Detyrë projektimi për Rikonstruksionin e Godinës së Korpusit Qëndror në SUT ”

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit “Detyrë projektimi për Rikonstruksionin e Godinës së Korpusit Qëndror në SUT ”
Nr. Reference REF-75309-10-13-2020
Vlera / Fondi Limit 1 759 615,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 29-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. HE & SK 11
2. Engineering Consulting Group
3. NOVATECH STUDIO
4. GJEOKONSULT & CO
Operator Ekonomik Kontraktues
 • HE & SK 11 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 705 976,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-07-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. NOVATECH STUDIO :
  Operatori ekonomik “NOVATECH STUDIO” sh.p.k nuk ploteson kriterin 2.3.1
  • Nuk ka paraqitur Liçensë profesionale te vlefshme për Projektim,.
  Operatori ekonomik “NOVATECH STUDIO” sh.p.k nuk ploteson kriterin 2.3.3
  • Nuk ka te punesuar stafin teknik 1 (nje) Inxhinier Hidroteknik i cili duhet te duhet të jetë pjesë e stafit të operatorit ekonomik dhe të figurojnë në listëpagesat E–SIG 025/a për periudhën Mars – Gusht 2020.
  Operatori ekonomik NOVATECH STUDIO nuk ka paraqitur deklaratën sipas Shtojces 9 per te gjithë anetaret e Stafit Teknik te saj dhe deklaratën mbi disponueshmërinë e anëtarit të stafit të konsulentit, sipas Shtojcës 9

  2. Shoqeria “GJEOKONSULT & CO” sh.p.k;
  • Operatori ekonomik GJEOKONSULT & CO nga verifikimet e dokumentacionit te dorezuar rezulton te kete detyrime te pashlyera persa i perket detyrimeve per kontributet e siguirimeve shoqerore dhe shendetesore.
  • Operatori ekonomik GJEOKONSULT&CO nuk ka te punesuar Inxhiner Elektrik dhe Arktitekt.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.