Open Procurement Albania

Mirembajtje e Sistemit te Oksigjenit, Furnizim Vendosje

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Objekti i Tenderit Mirembajtje e Sistemit te Oksigjenit, Furnizim Vendosje
Nr. Reference REF-75988-10-19-2020
Vlera / Fondi Limit 7 099 820,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 30-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 978 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-11-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kontratat mund te lidhen nga AK nga data e neshkrimit deri me 20 dite.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankese ka pasur nga OE “B93 II”shpk me NIPTL52209050O protokolluar prane AK-se me shkresen Nr. 3742 Prot. Date 28.10.2020.
  Ka marrë përgjigje në datë: AK me Urdherin Nr. 15 Prot. Date 06.01.2020 ka ngritur komisionin e shqyrtimit te ankesave i cili ka shqyrtuar ankesen nepermjet proces-Verbalit Nr.3742/1 Prot. Date 30.10.2020 ne te cilin pershkruan se nuk ka pranuar ankimin per aresye sepse dorezimi i tij prane AK-se eshte jashte afateve ligjore te ankimimit dhe i ka kthyer pergjigje OE nepermjet shkreses Nr. 3742/2 Prot. Date 30.10.2020.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 111 datë 1 Dhjetor 2020
  Lidhja e Kontrates