Open Procurement Albania

Lot. 1 - “Set për përgatitjen për koronarografine angioplastike”

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Lot. 1 - “Set për përgatitjen për koronarografine angioplastike”
Nr. Reference REF-76208-10-21-2020
Vlera / Fondi Limit 104 480 250,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 07-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. BIOMETRIC ALBANIA Sh.p.k
2. O.E.S DISTRIMED Sh.p.k dhe MONTAL
Operator Ekonomik Kontraktues
 • O.E.S DISTRIMED - MONTAL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 102 929 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kontratat mund te lidhen nga AK perfituese brenda afatit 24 muaj nga data e neshkrimit te MK nga palet, për sejcilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. BIOMETRIC ALBANIA Sh.p.k :
  - pa ofertë ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:

  1. QSUT
  2. SU “Shefqet Ndroqi”
  3. Spitali Rajonal Shkodër
  4. Spitali Rajonal Fier
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-76208-10-21-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.