Open Procurement Albania

Lot. 2 - “Ballona dhe kateter guide dhe gida angioplastike”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Lot. 2 - “Ballona dhe kateter guide dhe gida angioplastike”
Nr. Reference REF-76210-10-21-2020
Vlera / Fondi Limit 230 771 600,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 07-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. BIOMETRIC ALBANIA shpk
2. GP MEDICAL AL shpk & FLORFARMA shpk & MEDIKANOVA SHPKNJP
3. O.E.S DISTRIMED & MONTAL
Operator Ekonomik Kontraktues
 • O.E.S DISTRIMED - MONTAL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 226 980 150,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kontratat mund te lidhen nga AK perfituese brenda afatit 24 muaj nga data e neshkrimit te MK nga palet, për sejcilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kthyer përgjigje: datë 05.01.2021
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. BIOMETRIC ALBANIA shpk :
  Nuk është paraqitur në dorëzimin e mostrave- nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion në SEP.

  2. GP MEDICAL AL shpk - FLORFARMA shpk - MEDIKANOVA SHPKNJP
  - BOE sipas kontratës noteriale Nr. 4945 Rep dhe Nr. 2855 Kol/3, neni 3, PJESEMARRJA, operatorët ekonomik me vullnetin e tyre të lirë kanë bërë ndarjën në përqindje të furnizimeve që do të realizojnë në këtë procedurë ku GP MEDICAL mer përsipër 1.2%, Medikanova 60% dhe FlorFarma 38.8%.
  - OE nuk ka paraqitur asnje ISO, CE dhe autorizim nga prodhuesi TOKAI.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:

  1. QSUT
  2. SU “Shefqet Ndroqi”
  3. Spitali Rajonal Shkodër
  4. Spitali Rajonal Fier
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per O.E.S DISTRIMED viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MONTAL viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-76210-10-21-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.