Open Procurement Albania

Blerje materiale stomatologjike per nevoja te KSU per vitin 2021

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë
Institucion Kontraktues Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje materiale stomatologjike per nevoja te KSU per vitin 2021
Nr. Reference REF-79721-11-24-2020
Vlera / Fondi Limit 10 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 25-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 18-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.”Marlen/E “ sjh.p.k.
2. “Advantage Dental”sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MARLEN/E
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 881 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-01-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 11 857 680,00
  Data e lidhjes se kontrates 18-01-2021
  Kohezgjatja e kontrates brenda 60 diteve nga data e nenshkrimit te kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “Advantage Dental” sh.p.k.:
  • Nuk ploteson kriterin e percaktuar tek shtojsa 9 , pika 2 “Kriteret e vecanta per kualifikim” - Kapacitetin ekonomik”, pika 2.2 , a/ Bilanci i vitit 2018 i pa konfirmuar nga tatimet.
  • Nuk ploteson kriterin e percaktuar tek shtojsa 9 , pika 2 “Kriteret e vecanta per kualifikim” “Kapacitetin ekonomik”, pika 2.2 , b/ - Nuk ka paraqitur veretim xhiro per vititn 2019.
  • Nuk ploteson kriterin e percaktuar tek shtojsa 9 , pika 2 “Kriteret e vecanta per kualifikim” - Kapaciteti teknik”, pika 2.3/ a- Furnizime te mëparshme të ngjashme në një vlerë jo me te vogel se 40 % e fondit limit objekt prokurimi të realizuara gjatë tre viteve të fundit; Te gjitha faturat qe jane depozituar jane per pajisje dentare dhe jo per materiale stomatologjike. Nga 185 artikuj vetem 5 artikuj jane te perfshira ne faturat . Vertetimi i realizimit per kontrate te gjashme eshte i pa vlefshem pasi eshte i vitit 2011. Nuk ploteson kushtetin e kerkuar “ Furnizime te mëparshme të ngjashme në një vlerë jo me te vogel se 40 % e fondit limit objekt prokurimi të realizuara gjatë tre viteve të fundit;
  • Nuk ploteson kriterin kapacitetin teknik ekonomik, pika 2.3 , d/ - Operatori ekonomik nuk k paraqitur deklaraten mbi origjinen e mallit (firma prodhuese dhe vendi I prodhimit ).
  • Certifikata ISO eshte fotokopje e pa noterizuar, ne kundershtim me kriterin ku percaktohet se “Të gjithë dokumentat duhet të jenë origjinalë ose kopje të noterizuara të tyre. Rastet e mos-dorëzimit të një dokumenti, ose të dokumentave të rreme e të pasakta, konsiderohen si kushte për skualifikim”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MARLEN/E viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MARLEN/E viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MARLEN/E viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MARLEN/E viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 14 datë 1 Shkurt 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.