Open Procurement Albania

Furnizim me oksigjen te lëngshëm mjekësor për nevojat e QSUNT

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Furnizim me oksigjen te lëngshëm mjekësor për nevojat e QSUNT

Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit (2021).
Nr. Reference REF-80448-11-27-2020
Vlera / Fondi Limit 908 315 199,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “LG West Balkan & Filo Gas Shpk,
2. “GTS” Shpk,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 908 248 025,94
  Data e shpalljes se fituesit 17-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 1 vit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Operatorë Ekonomik të s’kualifikuar:

  1. “LG West Balkan & Filo Gas Shpk, me Vlere oferte : 838,992,518,6 lekë pa TVSH;
  - Komisioni i Vlerësimit të Ofertave nga shqyrtimi i dokumentacionit konstaton se oferta nuk përmban të gjithë informacion e kërkuar në DST,
  - Dokumentacioni i paraqitur nuk është në formën e kërkuar nga ligji.
  - Sipas dokumentaconit të paraqitur nga ofertuesi “LG WEST BALKAN”, rezulton se mungon dokumenti që vërteton shlyerjen e detyrimeve të energjisë elektrike, apo vetë deklarimin e tijë në përmbushje të kriterit të kërkuar. Ky dokument nuk rezulton që të jetë dorëzuar në SPE.
  Nuk ploteson pikën 2.3.te Kapaciteti teknik gërma (a) per Furnizime të mëparshme të ngjashme në një vlerë prej 40% e vleres së fondit Limit të procedurës për të cilën konkurron
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Sipas Shtojces për modifikimin e DST , eshte bere shtyrja e afatit per hapjen e ofertave ne date 01.02.2021 sepse jane ndryshuar disa nga kriteret e DST (Referim shtojces me poshte ).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-80448-11-27-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Shtojcë për modifikimin e DST

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.