Open Procurement Albania

Furnizim vendosje “Instalimi i Rrjetit te Oksigjenit ne katin e katert” te Spitalit Rajonal Fier (godina qendrore)

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier
Objekti i Tenderit Furnizim vendosje “Instalimi i Rrjetit te Oksigjenit ne katin e katert” te Spitalit Rajonal Fier (godina qendrore)
Nr. Reference REF-85486-02-01-2021
Vlera / Fondi Limit 15 708 714,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit 02-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 26-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 (njezetë) dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 142 datë 27 Shtator 2021

  Furnizim vendosje “Instalimi i Rrjetit te Oksigjenit ne katin e katert” te Spitalit Rajonal Fier (godina qendrore)

  Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier
  Objekti i Tenderit Furnizim vendosje “Instalimi i Rrjetit te Oksigjenit ne katin e katert” te Spitalit Rajonal Fier (godina qendrore)
  Nr. Reference REF-80269-11-27-2020
  Vlera / Fondi Limit 15 708 714,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 01-12-2020
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-12-2020
  Data e mbajtjes se tenderit 24-12-2020
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 (njezetë) dite duke filluar nga data e lidhjes se kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit;
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 14 datë 1 Shkurt 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.