Open Procurement Albania

LOT I “Oksigjen i Gazte” (Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar x 100%)”.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier
Objekti i Tenderit LOT I “Oksigjen i Gazte” (Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar x 100%)”.

Shenim: Ne baze te shkreses nr.5274, date 25.11.2020 te Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale me “Mbi prokurimin e Oksigjenit mjekesor ne kuader te Covid-19” kontrata do te lidhet me OE te suksesshem vetem pasi te jene ezauruar e gjithe sasia e oksigjenit te parashikuar ne Marreveshjen Kuader 2 vjecare aktuale.
Nr. Reference REF-82053-12-14-2020
Vlera / Fondi Limit 13 824 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. “ GTS-Gazra Teknike Shqiptare” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 824 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 13 824 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 22-01-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbedhjete) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier REF-82053-12-14-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 14 datë 1 Shkurt 2021