Open Procurement Albania

“Shërbimi i evadimit të mbetjeve të rrezikshme spitalore“ për Spitalin Sarandë

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë
Objekti i Tenderit “Shërbimi i evadimit të mbetjeve të rrezikshme spitalore“ për Spitalin Sarandë
_______________________________
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm:
 1. V.A.L.E. Recycling - Vlera 4.689.000,00 leke pa Tvsh
 2. MEDI-TEL - Vlera 5.652.600,00 leke pa Tvsh
 3. ECO RICIKLIM - Vlera 6.779.880,00 leke pa Tvsh
Nr. Reference REF-83461-12-30-2020
Vlera / Fondi Limit 6 779 880,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 11-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. MEDI-TEL
2. V.A.L.E. Recycling
3. PURA-MEDICAL
4.ECO RICIKLIM
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 27-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje me:
  • Formular Ankese nga subjekti “Pura- Medical” sh.p.k ne date 09.02.2021, kthyer pergjigje në datë12/02/2021 nga AK;
  • Formular Ankese nga subjekti “V.A.L.E. Recycling” sh.p.k 09.02.2021 , kthyer pergjigje në datë 12/02/2021 nga AK;
  • Formular Ankese nga subjekti “V.A.L.E. Recycling” sh.p.k 22.02.2021 , kthyer pergjigje në datë 25/02/2021 nga AK;
  • Vendim KPP149/2021 nga Komisioni Prokurimit Publik;
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. PURA-MEDICAL
  Ne zbatim te Vendimit Nr 149/2021 te K.P.P. oferta e paraqitur nga operatori ekonomik " PURA - MEDICAL " shpk cilesohet si oferte anomalisht e ulet dhe Komisioni i Vleresimit te Ofertave vendosi te refuzoje oferten e operatorit ekonomik " PURA - MEDICAL " shpk dhe ta skualifikoje ate.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë REF-83461-12-30-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.