Open Procurement Albania

Sigurim ngrohje me Biomase ( Pellet )

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Objekti i Tenderit Sigurim ngrohje me Biomase ( Pellet )
Nr. Reference REF-83213-12-28-2020
Vlera / Fondi Limit 4 307 400,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-01-2020
Data e mbajtjes se tenderit 08-01-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “Alcani” sh.p.k.
2. Eva Zoto”
3. Sulollari-Klima” sh.p.k.
4. “Igli Pellet" sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • IGLI PELLET
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 510 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 4 212 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 12-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates Momenti i nenshkrimit te kontrates, me përfundim ne 31.12.2021
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane s’kualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1. Operatori Ekonomik – “Eva Zoto” :
  Gjatë shqyrtimit të dokumentacionit administrativo ligjor u konstatua se O.E “Eva Zoto” NIPT: L92218013N ne lidhje me Kriterin e vecante te Kualifikimit per Kapacitetin ekonomik dhe financiar nuk ka paraqitur vertetimin nga Administrata Tatimore per xhiron mesatare vjetore te realizuar ne tre vitet e fundit financiare.

  2. Operatori Ekonomik – “Alcani” sh.p.k. :
  O.E nepermjet rubrikes mesazhe ne faqen zyrtare te app.gov.al, ka refuzuar, duke u terhequr per arsye objektive nga procedura e prokurimit.

  3. Operatori Ekonomik – “Sulollari-Klima” sh.p.k. :
  O.E nepermjet rubrikes mesazhe ne faqen zyrtare te app.gov.al, ka refuzuar, duke u terhequr per arsye objektive nga procedura e prokurimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 26 datë 22 Shkurt 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.