Open Procurement Albania

Blerje kite reagente dhe materiale mjekësore për shërbimin e laboratorit të gjenetikës - Loti 2: Citogjenetika molekulare

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje kite reagente dhe materiale mjekësore për shërbimin e laboratorit të gjenetikës - Loti 2: Citogjenetika molekulare
Nr. Reference REF-83574-12-31-2020
Vlera / Fondi Limit 31 638 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 05-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 01-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “Fedos” Shpk,
2. “Krijon” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FEDOS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 29 880 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 36 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Është administruar ankesë pranë AK me nr. 818 prot., datë 17.03.2021.
  Nga AK është marrë Vendimi nr. 818/5 prot., datë 17.03.2021 ku është vendosur mospranimi i ankesës. Vendimi i marrë i është njoftuar OE me shkresën nr. 818/7 prot., datë 18.03.2021.
  Nuk ka pasur ankesa ne KPP.
  Operatorë Ekonomik të s’kualifikuar:

  1. “Krijon” Shpk:
  KVO vlerëson se OE nuk përmbush kriteret e përcaktuara në DST nga AK, sipas përcaktimeve të nenit 53, pika 3, 4, 5/c, dhe nenit 54 të Ligjit Nr. 9643, datë 20.11.2006, “Për Prokurimin Publik”, të ndryshuar, si dhe Kreut VII, neni 66, pika 3, të VKM Nr. 914, datë 29.12.2014 për “Miratimin e Rregullave të Prokurimit Publik”, të ndryshuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-83574-12-31-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.