Open Procurement Albania

Loti 2- F.V paisje mjekesore per Urgjencen dhe Konsultorin për Maternitetin e Ri në Spitalin Rajonal Lezhë

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Objekti i Tenderit Loti 2- F.V paisje mjekesore per Urgjencen dhe Konsultorin për Maternitetin e Ri në Spitalin Rajonal Lezhë
Nr. Reference REF-83645-01-06-2021
Vlera / Fondi Limit 14 650 873,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 05-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. BIOMETRIC ALBANIA SHPK
2. EUROMED SHPK
3. FEDOS SHPK
4. ISOMETRIC SHPK
5. MONTAL SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Montal SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 930 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 15 516 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 12-03-2021
  Kohezgjatja e kontrates Brenda 40 (dyzete) diteve nga data e lidhjes se kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. EUROMED SHPK :
  - Mungese oferte
  - Mungese te plote te dokumentacionit

  2. . Emri i plotë i shoqërisë: FEDOS SHPK :
  Nuk ploteson specifikimet teknike te vendosura ne DST per artikujt si me poshte:
  - Artikulli 1: Sistem Histeroskopie
  - Artikulli 4: Eko obestrike gjinekeologjike per konsultorin
  - Artikulli 5: Eko obestrike gjinekologjike portabel per urgjencen

  4. ISOMETRIC SHPK :
  - Mungese oferte
  - Mungese te plote te dokumentacionit

  4. E O.E.S DISTRIMED SHPK:
  Nuk ploteson specifikimet teknike te vendosura ne DST per artikujt si me poshte:
  - Artikulli 1: Sistem histeroskopie
  - Artikulli 4: Eko obsetrike gjinekologjike per konsultorin
  - Artikulli 5: Eko obsetrike gjinekollogjike portablel per Urgjencen
  - Artikulli 6: Lllampe anesore (mobile)
  - Artikulli 8: Set abrazio
  - Artikulli 9: Set lindje
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 42 datë 23 Mars 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.