Open Procurement Albania

“Blerje materiale mjekësore Termometra dixhitale distance për mbulimin e nevojave 12 mujore të QSUNT”

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit “Blerje materiale mjekësore Termometra dixhitale distance për mbulimin e nevojave 12 mujore të QSUNT”
Nr. Reference REF-78546-11-12-2020
Vlera / Fondi Limit 1 158 525,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-11-2020
Data e mbajtjes se tenderit 24-11-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “FLORIFARMA” sh.p.k,
2. “FREDI ELECTRONIC” sh.p.k
3. “EGIAN MED” sh.p.k
4. “CAPTAIN DIN” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EGIAN MED 
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 684 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1.“FLORIFARMA” sh.p.k :
  • Nuk plotëson kriteret e vecanta / kapacitetin teknik për kualifikim.

  2. “FREDI ELECTRONIC” sh.p.k :
  • Nuk plotëson kriteret e vecanta / kapacitetin teknik për kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-78546-11-12-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.