Open Procurement Albania

F.V pajisje per sallat operatore te Spitalit Rajonal Shkoder. ‘‘

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder
Objekti i Tenderit F.V pajisje per sallat operatore te Spitalit Rajonal Shkoder. ‘‘
Nr. Reference REF-84273-01-19-2021
Vlera / Fondi Limit 41 632 222,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 12-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1.ALBAPHOTO
2. MEDFAU
3. MONTAL
4. HEALTH & LIGHT
5. BIOMETRIC ALBANIA
6. O.E.S DISTRIMED
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Biometric Albania SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 23 470 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-06-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur anesa.
  Ka paraqitur ankese operatori “Biometric Albania” SHPK me objekt shfuqizimi e vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave per skualifikimin e operatorit ekonomik tij.
  KPP ka vendosur me vendim nr. 231 / 2021 te pranoje ankesen.

  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1.ALBAPHOTO
  a. Per kontratat e ngjashme faturat jane fotokopje pa vula, te pa noterizuara
  b. katalogu per ndricuesat nuk perputhet me specifikimet teknike te vendosura ne dst.
  c. oferta teknike nuk perputhet me kriterin e vendosur ne DST , nuk eshte vendosur emri i kompanise prodhuese per krahun C

  2. MEDFAU
  a.nuk paraqiti asnje dokument qe verteton qe pajisjet jane te regjistruara prane Agjensise Kombetare te Barnave dhe Pajisjeve Mjekesore (AKBPM). (Asnje prej paisjeve nuk eshte e regjistruar prane AKBPM).

  3. MONTAL
  a. Mungojne listepagesat
  b. Karakteristikat tek shtreterit me perdorim kirurgjie ortopedik nuk perputhen me specifikimet e vendosura ne dst , pesha eshte nen 250 kg; shtreterit me perdorim kirurgjie te pergjithsme nen 45 grade; ter ndricuesat 500-700 mm intensiteti i ndricimit nuk eshte sipas kritereve ne dst.
  4.HEALTH& LIGHT
  a. (Karakteristikat tek shtreterit me perdorim kirurgjie te pergjithshem nuk perputhen me specifikimet e vendosura tek kriteret te vena ne dst.: ulja shtratit 650-1000)
  b. Dokument qe verteton qe pajisjet jane te regjistruara prane Agjensis Kombetare te Barnave dhe pajisjeve mjekesore (AKBPM).(nuk jane te regjistruar shtreterit)

  5. O.E.S DISTRIMED
  Pa oferte

  6. EUROMED
  Pa oferte
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.