Open Procurement Albania

Minikontrata 1 : Kontratë në bazë të Marrëveshje Kuadër - Riparim, mirembajtje automjetesh per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Korçe

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë
Objekti i Tenderit Minikontrata 1 : Kontratë në bazë të Marrëveshje Kuadër - Riparim, mirembajtje automjetesh per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Korçe
Nr. Reference REF-71517-09-14-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 25-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1) “ALSTEZO” SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALSTEZO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 04-11-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 055 300,00
  Data e lidhjes se kontrates 09-12-2020
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kanë marrë përgjigje nga Organi Qendror Blerës në datë: 21.10.2020
  Njoftimi i Klasifikimit pas rivlerësimit është bërë në datë: 21.10.2020;
  Nuk ka ofertues të skualifikuar
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-71517-09-14-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 11 datë 25 Janar 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.