Open Procurement Albania

Blerje lëndë djegëse për ngrohje – Pellet, në S.U. “Shefqet Ndroqi”, Tiranë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje lëndë djegëse për ngrohje – Pellet, në S.U. “Shefqet Ndroqi”, Tiranë
Nr. Reference REF-80990-12-03-2020
Vlera / Fondi Limit 19 864 080,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 30-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “Alcani”sh.p.k
2. “FA&BI”sh.p.k
3. “IGLI Pellet”sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALCANI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 19 864 080,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  marrë përgjigje në datë : 08.01.2021
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1.“IGLI Pellet”sh.p.k
  Operatori Ekonomik ne Ekstraktin e QKR-se disponon dy pika ku kryen aktivitetin. OE duhet te paraqese vertetim energjie elektrike per te gjitha pikat e veprimtarise te deklaruara, nderkohe qe ka paraqitur vetem njeren. Flete – Analiza e paraqitur eshte fotokopje e paperkthyer dhe e panoterizuar. OE nuk ka paraqitur mostren e pelletit.

  2. “FA&BI”sh.p.k
  Eshte terhequr nga proçedura e prokurimit.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALCANI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALCANI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALCANI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALCANI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë REF-80990-12-03-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.