Open Procurement Albania

“Furnizim me teste PCR dhe Tampon” për 90 ditë.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit “Furnizim me teste PCR dhe Tampon” për 90 ditë.
_______________________

Blerje si me poshte :
1. Kit diagnostikimi Sasior SARS-CoV-2 per REAL TIME PCR (premix) + Kit ekstraktimi Automatik DNA/RNA te pershtatshme per aparatin Existation ose ekuivalent (e cila konsiston ne ExiPrep 16 Dx dhe Exicycler 96 TM) te firmes Bioner ose ekuivalent - (48 teste)
2. Tampon dhe terren transporti te pershtatshem per marrjen e materialit klinik nga nazofaringsi dhe nares per detektimin e SARS-CoV2/Covid-19. Ne kit te jene te perfshire: Tamponi nazofaringial viral, tampon orofaringial viral, dhe tub 10-12 ml per transport me 2-3 ml terren. Paketim steril
Nr. Reference REF-73328-09-29-2020
Vlera / Fondi Limit 64 744 800,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 30-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 23-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. “O.E.S DISTRIMED” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • OES Distrimed SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 62 762 400,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 90 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Operatorë Ekonomik të s’kualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per OES Distrimed SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-73328-09-29-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 101 datë 16 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.