Open Procurement Albania

Dezinfektim i ambienteve të brendshme dhe të jashtme të Spitalit dhe Poliklinika Lushnje për situatën e krijuar nga Covid -19

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje
Objekti i Tenderit Dezinfektim i ambienteve të brendshme dhe të jashtme të Spitalit dhe Poliklinika Lushnje për situatën e krijuar nga Covid -19
Nr. Reference REF-78532-11-12-2020
Vlera / Fondi Limit 8 333 333,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. ALPEN PULITO
2. Pastrime Silvio
3. LOERMA
4. EGIAN MED
5. NRG
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALPEN PULITO
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 215 809,66
  Data e shpalljes se fituesit 12-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Paraqitur ankese ne KPP nga subjekti Alpen Pulito me objekt " Shfuqizimin e vendimit të KVO-së lidhur me skualifikimin e ofertës se paraqitur nga ai". KPP eshte pergjigjur me vendim nr.120/2021 te dates 11.03.2021 duke pranuar ankesen e paraqitur.
  Fituesi eshte konfirmuar permes vendimit te KPP-se.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1 LOERMA.
  Oferta e paraqitur nga Ofertuesi eshte per me pak cikle sec eshte kerkuar nga operatori ekonomik.

  2. EGIAN MED
  Punonjesi i punesuar nga ofetuesi per ceshtjen e sigurise dhe shendetit ne pune nuk figuron ne listepagesat e 6 mujorit te fundit.
  Operatori ofertues nuk ka nje peson pergjejgjes ne baze te paragrafit 12/2 te VKM Nr.692, 13.112.2001"Per masat e vecanta te sigurimit dhe mbrojtjes se shendetit ne pune, i ndryshuar me VKM Nr.742, date 06.11.2003 dhe nuk ka paraqitur dokumentat perkatese si CV, Licenc , Dipllom dhe kontrat pune

  3. NRG
  Mjeku i kerkuar ne DST nuk eshte prezent ne listepagesat.
  Ne specifikimet teknike te produktit dizinfektues nuk eshte specifikuar fusha e veprimtarise se produktit sipas kerkeses ne DST.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Buletini Nr. 101 datë 16 Nëntor 2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  VENDIM K.P.P. 120/2021 datë 11.03.2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.