Open Procurement Albania

F.V pajisje hotelerie dhe mjekesore per maternitetin e Beratit - Loti 2:F.V pajisje Hotelerie për Maternitetin e Beratit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Objekti i Tenderit F.V pajisje hotelerie dhe mjekesore per maternitetin e Beratit - Loti 2:F.V pajisje Hotelerie për Maternitetin e Beratit
Nr. Reference REF-85005-01-27-2021
Vlera / Fondi Limit 9 252 339,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 01-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1.”MUCA”SHPK
2. “SHAGA” shpk
4. “BLERION” shpk
5. “BOLT” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MUCA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 723 100,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6 867 720,00
  Data e lidhjes se kontrates 17-05-2021
  Kohezgjatja e kontrates Brenda 45 (dyzeteepese) diteve nga data e lidhjes se kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Po ka pasur nga Operatori Ekonomik “SHAGA” shpk me Nr.1208 Prot. date 01.04.2021 e cila eshte shqyrtuar nga komisioni i shqyrtimit te ankesave dhe ka marre pergjigje me shkresen Nr.1265 Prot. date 07.04.2021.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Bolt” shpk i cili eshte pjesemarres elektronikisht ne kete procedure nuk ka dorezuar mostrat diten e hapjes se ofertave prane AK-se.

  2. “Blerion ” shpk, per paraqitje te ofertes me gabime aritmetikore. Oferta e paraqitur rezulton me gabim +2.06 % e vleres ekonomiker te ofruar.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 79 datë 24 Maj 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.