Open Procurement Albania

F.V pajisje hotelerie dhe mjekesore per maternitetin e Beratit - Loti 1: F.V paisje mjekesore per Maternitetin e Beratit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Objekti i Tenderit F.V pajisje hotelerie dhe mjekesore per maternitetin e Beratit - Loti 1: F.V paisje mjekesore per Maternitetin e Beratit
Nr. Reference REF-85003-01-27-2021
Vlera / Fondi Limit 50 212 610,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 01-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “Farma Net Albania” shpk & “FEDOS” Shpk
2. “BIOMETRIC ALBANIA” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Farma Net Albania” shpk -“FEDOS” Shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 33 858 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-08-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 40 629 840,00
  Data e lidhjes se kontrates 27-08-2021
  Kohezgjatja e kontrates Brenda 45 (dyzeteepese) diteve nga data e lidhjes se kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur nga Operatori Ekonomik “BIOMETRIC ALBANIA” shpk me Nr.455/1 Prot. date 03.02.2021. Ka marre pergjigje OE me shkresen Nr.549/1 Prot. date 09.02.2021.
  OE ka paraqitur ankese ne KPP me date 15.02.2021. KPP me Vendimin Nr.422/2021 date 30.07.2021 protokolluar ketu me Nr.2954 Prot. Date 04.08.2021 lejon AK-ne te vijoje me hapat e metejshem te procedures se prokurimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Farma Net Albania” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Farma Net Albania” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Farma Net Albania” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Farma Net Albania” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “FEDOS” Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “FEDOS” Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “FEDOS” Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “FEDOS” Shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 132 datë 07 Shtator 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.