Open Procurement Albania

Lot 2 - Evadim i mbetjeve te rrezikshme spitalore

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder
Objekti i Tenderit Lot 2 - Evadim i mbetjeve te rrezikshme spitalore
Nr. Reference REF-85075-01-28-2021
Vlera / Fondi Limit 1 822 080,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “ECO RICIKLIM”
2. “V.A.L.E Recycling” Sh.p.k
3. ‘MEDI-TEL Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • V.A.L.E. RECYCLING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 081 860,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 280 987,00
  Data e lidhjes se kontrates 26-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. Operatori ekonomik “ECO RICIKLIM”:
  Operatori ekonomik ka paraqitur vetem formular oferte asnje dokument tjeter.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder REF-85075-01-28-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 66 datë 4 Maj 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.