Open Procurement Albania

Lot 1 - Evadim i mbetjeve urbane

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder
Objekti i Tenderit Lot 1 - Evadim i mbetjeve urbane
Nr. Reference REF-85072-01-28-2021
Vlera / Fondi Limit 4 943 182,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 29-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. V.A.L.E Recycling Sh.p.k
2. Cogren Sh.p.k
3. “KARL GEGA KONSTRUKSION &ALB KONSTRUKSION Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KARL GEGA KONSTRUKSION - ALB - KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 471 804,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. V.A.L.E Recycling” Sh.p.k:
  Për kapacitetin teknik: Pika 4 Te kete ne pronesi ose me qera, 2(dy) Makina teknologjike specifike per transportin e mbetjeve urbane, vetengarkuese veteshkarkuese 5 deri10 ton te shoqeruar me dokumentacionin perkates te makines.(ku njera makine nuk ploteson kapacitetin teknik 5-10 ton2).

  2. Cogren Sh.p.k :
  Oferte anomalisht e ulet.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder REF-85072-01-28-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.