Open Procurement Albania

Blerje Doreza Ekzaminimi

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Objekti i Tenderit Blerje Doreza Ekzaminimi
Nr. Reference REF-85190-01-29-2021
Vlera / Fondi Limit 2 577 600,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 12-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “Biometric Albania” shpk
2. “Trimed ” shpk,
3. “Salton ” shpk,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Biometric Albania SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 498 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. “Trimed ” shpk:
  Autorizimi i prodhuesit i paraqitur nga ana juaj nuk ka te shenuar date leshimi, periudhe vlefshmerie autorizimi si edhe firme , vule te administratorit te firmes prodhuese duike mos plotesuar kriteret e vecanta per kualifikim pika 2.3.5 te kerkuara ne dst

  3. “Salton ” shpk:
  Perkatesishte per arsyet e meposhtme Nuk keni paraqitur asnje dokument duke mos plotesuar kriteret e pergjithshme dhe te vecanta te kerkuara ne DST
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan REF-85190-01-29-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.